A Buttfumble, a Kosok és a Sasok Esete

 Mark "Buttfumble" Sanchez-t azt hiszem mindenki ismeri aki egy picit is szokott foglalkozni NFL-el akár ha csak beleszagolt vagy egy haverja mondta mielőtt csapatot választott volna. A videó megosztó oldalakon meg aztán ki sem lehet kerülni. Aki viszont mégsem tudná miről van szó az kattintson IDE.

Az más kérdés, hogy én ismerek olyan embert aki ezért lett Jets szurkoló. Ilyen perverziókon én már átsiklok, egyesek jobb meghagyni a saját világukban. Viszont amikor Sanchez-t Chip Kelly elvitte Philly-be, hogy majd irányítson egy NFL meccsen, egy éves kihagyás után. Sok társammal együtt jót nevettem ezen, hiszen ott van egy Nick Foles. Kelly rendszerében Foles olyan irányítói mutatókat produkált tavaly mellyel a ligatoppok között szerepelt a szezon végén. Szerencsétlen Foles-ból meg hőst csináltak az Eagles szurkolók. Azt várták, hogy Superman jellel a mellkasán a Super Bowl-ig repíti őket majd a 2014-es szezonban. Attól elkezdve, hogy tökéletes passer ratingje lesz egészen eljuthatunk odáig, hogy Nicky fiú önmagának ad 17 yardos touchdown-t, majd berúgja az extra pontot is.

081914-600-mark-sanchez-nick-foles.jpg

 Aztán ugye itt van ez az előszezonnak nevezett szűzháború. Amikor mindenkit beleerőltetnek a csapatba, hogy lássák mit tud. Az nem baj, hogy kettétörik a lába legalább könnyebben ki lehet szűrni. Na már most történt itt kéremszépen az, hogy Sam Bradford a Szent Lajos Kosok irányítója sikeresen ismét elszakította a térdszalagját. Szegényre rájár a rúd, hiszen éppen ezért kellett korán befejezni a szezonját tavaly, ezzel a sérüléssel viszont kiesett 2014-re, vége, ennyi volt. Persze ugye valakinek dobálnia kell a a labdát a pályán lévő katonáknak. Eközben meg Mark Sanchez kiütötte az előszezonban Nick Foles-t és egész jó számokat generált. Na nekem innentől kezdve lett színházi értékű az előszezon. Persze sem a támadás, sem pedig a védelem nincsen alapszakasz szinten, de azért akkor sem szabad egy ilyen jelenség fölött elsiklani. A Kosok vinnék Sanchez-t, Kelly adná Sanchez-t, Sanchez nem menne, Foles játszana, Sanchez kezdene, Foles nem padozna, Rams-nek nincs irányítója és ez így mehetne a végtelenségig. Ha Foles tényleg nem tudja azt nyújtani amit tavaly akkor gondok lesznek, mert nem egy Buttfumble Sanchez fogja megváltani a világot akármilyen jól is játszott az előző szezonban. Tény, hogy van benne potenciál, de inkább néznék egy Ponder-t Foles backupjaként mint egy Sanchezre bízni a Sasok jövőjét.

 Bradford közvetlen cseréje Shaun Hill viszont könnyen lehet, hogy élete első kezdő melóját kapja. Vannak akik szerint Hill jobb mint az eddigi első számú. Csak azt nem értem ezek miért mindig ilyen homályosan derülnek ki? Ha jobb akkor nem tök mindegy, hogy most a Bradford megsérült vagy sem (nyilván szigorúan professzionális szemszögből nézve). Ha meg nem jobb nála akkor meg kell egy új irányító. Persze ilyenkor senki sem tud dönteni. Hajj, de jó kis páros lenne Buttfumble Sanchez meg az "Igazából Jobb Vagyok Mint a Kezdő Irányító" Shaun Hill. Komolyan most már figyelni fogom ezt a Hill gyereket.

 Közben ugye teljesen feleslegessé vált az ész osztásom, igaz az eredeti cikk az usasportok.blogspot.hu-n jóval azelőtt született, hogy ide is elkezdtünk volna írni, de hát az ember próbálja menteni a tartalmat.